Noga utvalda råvaror

"Min stora passion i livet är mat och jag har drivit Café Sasta i femton år. Jag vet att kunderna uppskattar vår omsorg när det kommer till råvaror och att all mat lagas från grunden"

Jenny Nilsen ägare och grundare av Café Sasta

Vällagad mat från Café Sasta!

All mat tillagas av de duktiga kockarna på Café Sasta i Mölnvik på Värmdö. Råvarorna väljs ut med omsorg och vi garanterar att maten är utan halvfabrikat.

 

Vi strävar efter att alltid välja ekologiskt och närproducerat när det är möjligt.

 

Allergi-, Vegetariska-, Veganska alternativ finns!

Komplettera alltid dina matlådor med en stor sallad.

Exempel på meny för två dagar

Dag 1

Frukost: Smoothie med färska bär och hemgjord granola och ett kokt ägg
Mellanmål: Fullkornsbröd med tonfiskröra
Lunch: Kycklingbröst filé med sötpotatis, rödbetshomus
Mellanmål: Rökt kalkon, körsbärstomater och basilika
Middag: Köttfärsbiffar klyftpotatis tzatziki

 

Dag 2
Frukost: Omelett muffins med skina och grönsaker
Mellanmål: Kvarg med rivet äpple, kanel och kokosflarn
Lunch: Rödbetsbiffar med svartris,  örtyogurt
Mellanmål: Avokadoröra på proteinbröd
Middag: Laxfile med kokt potatis, kräftstjärtar och romsås

Exempel på veganmeny

Dag 1

Frukost: Smoothie med färska bär och hemgjord granola och valnötter
Mellanmål: Fullkornsbröd med kikärtsröra
Lunch: Oumph med sötpotatis, rödbetshomus
Mellanmål: Pestoröra, pumpafrön körsbärstomater och äppelblandning
Middag: Soyafärsbiffar klyftpotatis soyakvarg tzatziki

 

Dag 2
Frukost: Overnight oats med pumpafrö, äpple och torkade aprikoser
Mellanmål: Soyakvarg med rivet äpple, kanel och kokosflarn
Lunch: Rödbetsbiffar med svartris, tahini
Mellanmål: Avokadoröra på rågbröd
Middag: Bönbullar med kokt potatis, ärtpesto